Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Toyota провела показове оновлення моделі GT86

Свого часу кооперація брендів Toyota та Subaru призвела до випуску компактних купе GT86 та BRZ, але після постійних зауважень з боку покупців, автовиробники провели роботу над помилками. В 2021 році на ринок вийде купе від Toyota під трохи зміненою назвою, а через деякий час ми побачимо новачка від Subaru.Також стало відомо що Subaru BRZ не потрапить на європейський ринок, а Toyota GR86 буде продаватись по всьому світу. Відомо, що японські автовиробники мають досвід у проектуванні компактних спортивних купе, саме тому увага до нових моделей більша ніж будь коли раніше.

Кооперація японських брендів дала можливість шанувальникам автомобілів сподіватись отримати у 2021 році спорткар під капотом якого буде бензиновий опозитний двигун. 10 років тому така комбінація не виглядала чимось екзотичним, але сьогодні опозитний мотор залишився настільки рідким, що може вважатися ексклюзивом. Під капотом GR86 приховано 2,4-літровий опозитний двигун потужністю 230 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Цей мотор прийшов на заміну 2-ітровому силовому агрегату, який виявився не таким потужним як того очікували клієнти. Розгін з 0 до 100 км/год скоротився до 6,3 секунди, а максимальна швидкість зросла до 230 км/год. Середня витрата пального не повинна перевищити 5 літрів на кожні 100 км пробігу. В парі з мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей, або автомат. Автомобіль залишився задньо приводним, тому крутний момент передається на задню вісь за допомогою диференціала. Жорсткість кузова на кручення зросла на 50%, а споряджена маса купе дорівнює 1270 кг, що є чудовим показником.

Зміна назви купе пов’язана з тим що виробник таким чином вирішив вшанувати тюнінг ательє Gazoo Racing, яке є частиною Toyota і займається прокачкою різних моделей бренду. Зовнішній вигляд купе став дещо спокійним та відсилає до класичних форм купе з 90-х років. Простіша форма фар та стильна радіаторна решітка дуже личать як GR86 так і BRZ.

Всередині купе що має посадкову формулу 2 + 2 ми побачимо багато змін на краще і це стосується якості матеріалів оздоблення, які раніше були дуже посередніми. Архітектура передньої панелі залишилась без змін, але виробник все ж таки покращив інформаційно-розважальну систему та пропрацював на ергономікою водійського місця.

Ціни на оновлену Toyota GR86 стартують з позначки у 40 тисяч євро. Першу партію нових купе обіцяють доставити до клієнтів вже в літку 2021 року…

 

 

 

06.04.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Toyota провела показове оновлення моделі GT86

Політика конфіденційності